2017-08-02 862 views
以前都有食過呢間。呢次係本來想食番佢個水牛芝士沙律,點知一坐低睇個Menu ,已經冇左呢個沙律 最後叫左個San Daniele Ham Salad,Black Cod 同Beef Fillet。先講餐前嗰啲包。。。啲皮硬到不得了自問唔識欣賞🤔然後好快就嚟咗個沙律。遠處睇賣相不錯,但一嚟到就知啲沙律一早就整定。啲菜明顯吸多左啲汁,變色,味重,又林哂。Menu話係peach, 但明明就係plum沙律啲梨有皮跟,仲要變左色。其實沙律都唔需要煮丫,點解唔可以花多少少時間整啲新鮮嘅呢?接住就嚟左道Black Cod。呢度菜係配薯蓉。條魚冇咩特別,但薯蓉入面有薯皮又有大嘅薯仔粒。都係嗰句,自問唔識欣賞。。。不過可以話起碼啲薯蓉唔係用粉開。另一道菜就係Beef Fillet。 份量算細,味道還可,冇咩特別。但啲配菜就煎燶左。。。質素downgrade咗。侍應們不停收碟,連碟牛扒食到一半都想收我隻碟。。。

先講餐前嗰啲包。。。啲皮硬到不得了
自問唔識欣賞🤔