2019-04-28 391 views
早上食番個好嘅早餐,可以整日精神爽利,但今日俾佢攪死咗。Pokka Cafe 應該扎根香港好耐,是否太耐所以回了塘呢?係門口Menu 見到有eggs Benedict 喎,即刻第一時間等候入坐。入去坐下,發現枱面有水積但無人清潔.....eggs Benedict 眾所皆知一刀切下,應該流心蛋黃會一擁而出,再用蛋漿點下面嘅多士一齊食用,識得食,一定會咁食。再睇吓上面張相,係剛剛上枱嘅,睇落感覺應該唔錯,但結果呢..............失望,從照片只見到一隻全熟嘅蛋放在一件多士嘅上面,76蚊一份早餐仲未計加一都係為咗嗰兩粒流心蛋,結果係完全唔合格嘅手工,應該要去投訴與事實不符。另外個人觀察早餐時段人手嚴重不足,埋單要用上廿分鐘。
早上食番個好嘅早餐,可以整日精神爽利,但今日俾佢攪死咗。

另外個人觀察早餐時段人手嚴重不足,埋單要用上廿分鐘。
2019-04-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$80 (Breakfast)