2021-07-11 494 views
🌟綜合評分:7.5/10🌟食物口味:8/10🌟環境:6.5/10🤩亮點:壽司魚生份量勁多魚生新鮮好味呢間之前偶然發現亦都有出post,覺得係近來試過最好味嘅居酒屋,之前來過一次之後,就一直回味無窮好想再試,今日終於又來啦!可能來得遲左,好多嘢已經買曬,大拖羅亦都唔及上次咁新鮮好味令人驚嘆,但依然在平均水準之上!今次新試左鮑魚、鵝肝、鰻魚等,覺得中規中矩,呢度始終都係壽司同刺身最正!魚生嘅選擇唔算特別多,但勝在份量好充足,d壽司好大個🥰特別鍾意海膽嘅我,今次專登嗌左成板日本海膽,價錢不菲但味道勁好!意猶未盡又嗌左海膽壽司、海膽大拖羅手卷,全部都好正!埋單兩人$1600,貴左d,不過食左好多海膽同埋啲魚生份量都幾充足,個人始終覺得呢間係好值得一試嘅!特別想提下個waitress好得意,我地嗌野食嗌得好1999,我地自己都唔記得嗌左啲咩,佢完全冇用筆寫低,就咁求其聽,我地以為佢完全冇聽到,結果啲野食全部上到!好勁ar🤨🤨
🌟綜合評分:7.5/10
🌟食物口味:8/10
🌟環境:6.5/10
🤩亮點:壽司魚生份量勁多
魚生新鮮好味

可能來得遲左,好多嘢已經買曬,大拖羅亦都唔及上次咁新鮮好味令人驚嘆,但依然在平均水準之上!今次新試左鮑魚、鵝肝、鰻魚等,覺得中規中矩,呢度始終都係壽司刺身最正!