2022-06-26
一直中意去Hero' Friday中環店食burger~不過中環店已經無咗,所以無食好耐喇😫依家終於有機會了!因為佢地出左自家APP📱可以係APP自助落單,揀好食物比錢,就會顯示到預計取餐時間。去到就剛剛好,好方便!亦都可以係APP選擇加運費係屋企等外賣送到。全港送貨,邊度都食到😎我同家人叫咗兩個套餐自取。套餐都跟咗一個漢堡,薯餅/牛油粟米,飲品。店舖以Superhero為主題,牆身係漫畫風格插圖。入面都有少量位置可以進餐。✪ 隊長漢堡(套餐)⌫ 💲76漢堡夾住漢堡扒、芝士、蛋、煙肉、蕃茄、菜。漢堡厚厚的,好豐富。漢堡扒肉質軟嫩,多汁美味。加上煎得香口煙肉同燶邊煎蛋,好滋味。✪ 煙肉芝士漢堡(套餐)⌫ 💲73今次無食牛肉,將呢個漢堡轉咗豬柳~原來豬柳都好好味!2塊豬柳煎得好有油香。其他餡料同隊長漢堡都差唔多~好好味。跟餐嘅薯餅炸到金黃色,好香脆。【 Hero's Friday 】📌 紅磡船塢街99號黃埔新邨遠富樓地下4M號舖
✪ 隊長漢堡(套餐)⌫ 💲76
✪ 煙肉芝士漢堡(套餐)⌫ 💲73