2013-09-01 1317 views
又一次來到, 又係坐窗口位。 朋友一早就book 好位了, 今日係要同人慶祝生日喔!再來的目的係食物唔錯, 地點方便, 飲品也很多選擇。而且唔會趕人走, 可以一班人傾一個下午都無問題。 等極都未齊人 , 又鬼咁死肚餓wor, order住4個餐先。 lunch有set或可以散叫。set就抵d, 但杯野飲就細d上菜速度都好快, 先來湯同餐包。左手面的係鮮茄牛仔粒意粉, 右手面的係三文魚子白汁長通粉。未開始食, 發覺隔離枱嗰個牛仔粒意粉比我地的高成兩2cm(多), 再睇下第枱的又係咁, 我地嗰碟特別少。咪叫個waiter來問下囉, 佢話係師傅有時執料的問題wor。為免俾人加料, 都係知左就算la散叫的意大利飯半分天下, 素菜 & 蜜桃雞好大份的公司三文治, 足料傾左3個鐘左右, 食埋蛋糕就散la。還會再來喔!!!

等極都未齊人

wor。為免俾人加料, 都係知左就算la
散叫的意大利飯
半分天下, 素菜 & 蜜桃雞
好大份的公司三文治, 足料
傾左3個鐘左右, 食埋蛋糕就散la。還會再來喔!!!
Other Info. : 見到BoBo陳文媛ar...
2013-08-18
$182 (Lunch)
Celebration
Birthday