2024-09-05
呢間串燒應無人唔識,我都encore過幾次🫶🏻🥗前菜小食:桂花蜜糖冷番茄必叫,好清新🍃酸酸甜甜好開胃👍🏻檸蜜牛油包🧈包身外脆內軟,牛油滲透落個包到,加埋甜甜地,勁香勁惹味❤️🥩肉類:肉類生熟程度都拿捏得幾好,唔會過火,亦唔會un ,而調味料亦好夾主角,當中比較特別嘅有豚肉節瓜波板糖有驚喜❣️仲有牛舌🐮、豚肉蘋果卷🐷、墨魚滑🦑配搭好有創意甜品🍮飲品🥤菠蘿🍍幾大嚿,而且火喉掌握得幾好,表面焦糖,咬落Juicy 💦糖不甩🍡烘過再沾埋花生碎好香🥜乳酸好香士多啤梨味,口感似沙冰🍧,唔會太甜,配串燒食一流overall:我地嗌到成枱都係🤣呢間串燒走高性價比同多款式選擇路線👀,會貼心俾個熱盆烘住食物❤️😬,menu都有炒飯、飯糰、燒麵包等主食,唔怕食唔飽,岩哂一班朋友食飯飲酒傾計🍻食物款式多、有質素同埋唔貴👏🏻推介
呢間串燒應無人唔識,我都encore過幾次🫶🏻
🥗前菜小食:
🥩肉類: