2020-06-18 603 views
香港女仔有幾多個真係入得廚房出得廳堂,又要工作又要照顧屋企,如果有個地方你可以淨係過嚟煮唔使洗就真係好方便呀🤪🤪🤪ABC cooking studio 幫到你,呢間係日本嘅烹飪學校,選用高級食材,小班教學,令到每一個細節都盡善盡美繼之前試堂後我真係報咗名參加,今次我想嘅係麵包堂呢一個係raspberry crumble ,老師好細心咁教導,講解我用一個材料嘅原因,而且仲會送埋食譜俾我哋,兩小時嘅課堂後仲可以帶住自己嘅製成品返屋企同屋企人分享😍😍而且店內仲有好多打卡位等你慢慢打完卡先拎製成品返屋企從來冇食過咁唔空氣嘅包,真係好好食,如果你有懶得喺屋企整嘢食但又好想試吓學下新野呢度幫到你,呢度有蛋糕課程,麵包課程,同日式料理課程仲有一樣野適合你自己重點係小班教學一堂一個老師最多夠四個學生有咩唔明隨時問,希望下次上堂見到你哋喇