(Non-member)
2008-06-14 24 views
黎過兩次, encore當然有原因個人評語如下凍蟹 - 我叫隻大既, 百五至百九蚊左右(不記得了). 有糕又有肉, 肉地唔霉, 糕香, 雖則唔算好多. 點醋好味, 小小鮮甜咸雞 - 其實我覺得麻麻, 可能唔夠滑, 但係有雞味的炒魚面 - 油左d, 唔鯹, 但無乜特別, 唔會話有魚香腐乳通菜 - 大碟, 夠青綠, 又夠淋番茄大眼雞湯 - 有陣怪味, 應該係荀味, 不過唔算好勁. 條大眼雞雖然變鞋左, 但仍然香鮮. 飲左又唔會口渴魚腸蒸雞蛋 - 唔係焗架, d蛋好滑, 碟頭勁, 有胡椒粉味, 有魚膶既甘香滷水併盤 - 腩肉唔算肥, 恰到好處! 又彈牙! 滷水汁是比較淺色的, 但有味, 不會過咸 (本人不嗜咸)但此併盤沒有鵝片, 墨魚的, 因為只是45元, 記得還有紅腸和豆腐, 有興趣落單可以問下伙計.番茄鯇魚腩豆腐湯 - 本人認為較大眼雞湯好飲, 因為沒有那陣"荀味". 魚腩煎好才煮湯, 不會鯹, 而且不會像大眼雞鞋, 可以食用, 連不嗜魚的男朋友都吃了很多. 又係飲左唔會口渴.總括而言, 足料! 唔貴! 可惜之處是坐得不太舒服, 行動不方便或老人家會辛苦些, 亦不要期望很乾淨. 由於地方
黎過兩次, encore當然有原因

個人評語如下

咸雞 - 其實我覺得麻麻, 可能唔夠滑, 但係有雞味的

炒魚面 - 油左d, 唔鯹, 但無乜特別, 唔會話有魚香

腐乳通菜 - 大碟, 夠青綠, 又夠淋

總括而言, 足料! 唔貴! 可惜之處是坐得不太舒服, 行動不方便或老人家會辛苦些, 亦不要期望很乾淨. 由於地方細, 有時冷氣會唔夠.