2022-09-18 341 views
18/9/2022 懶洋洋的星期日,一於好好享受Sunday Brunch! 經朋友介紹,就嚟試一試啦!餐廳由於樓底高,好有空間感。店員好友善,安排好座位,給餐牌比我哋揀。睇到brunch有 4-course,$398@+10%,好抵食👍🏻頭盆有四款,每款都好用心製造,材料新鮮。第二度菜式,有黑松露意大利飯,有闊條麵。由於我哋唔食牛,餐廳大㕑特別烹製豬肉醬蕃茄闊條麵,很細心。當然 意大利飯同特製意粉都好味道啦!到主菜喇!我哋揀咗 半隻燒雞 配薯角及烤三文魚紅菜頭伴沙律,燒雞及三文魚肉嫩滑,魚皮充滿營養😋最後仲有甜品!給這個Sunday Brunch 畫上完美嘅句號。確實係享受星期日悠閑的午餐!值得推介。
餐廳由於樓底高,好有空間感。
頭盆有四款,每款都好用心製造,材料新鮮。
確實係享受星期日悠閑的午餐!值得推介。
卡布里沙律水牛芝士配櫻桃蕃茄
意大利級冷肉拼盤