2010-01-26
再次同朋友去食呢間Jen Cafe 第2次去食喇個日係星期三好似唔知係朋友4位就免1位所以我地再揀左呢到食 如果唔係熟個到可以係上環落之後搭電車落車行4min就到 去到個到我地就坐係buffet台中央 個位好近拎野食---☻壽司 - 十分麻麻 d飯用機握 魚生有d冰 refill十分慢 個師傅好似唔憂做☻蒿麥面 - 好味 食呢個十分穩陣 不過refill慢 ☻熱盤 - 咖喱十分唔錯 椰香味夠重 個到有飯送 不過D飯今次好似軟過頭WOR☻打邊爐 - 師傅會幫你煮 煮完會問你會咩湯 我就要左豬骨湯 好味☻甜品 - 好多選擇 唔差個芒果布甸上會有小小桂花糕碎 ☻刨冰 - 唔差可以自己揀落咩☻炒雪糕 - 一般拉 好少item比你揀黎落 不過都入到口既☻飲品 - 有汽水同OJ 不過D味怪怪地 不過個到有熱飲 有花茶比你揀 幫助消濟 十分體貼☻之後送上不知名既蝦 - 味道一般 我唔係好BUY...☻服務 - 收碟慢左D WOR ☻環境 - 其實幾岩4人以下人黎 幾靜 不過我地有6個人好嘈 建議多人就唔好坐甘出喇 HAHA以上。
個日係星期三好似唔知係朋友4位就免1位
所以我地再揀左呢到食 如果唔係熟個到可以係上環落之後搭電車
---
☻蒿麥面 - 好味 食呢個十分穩陣 不過refill慢
☻甜品 - 好多選擇 唔差個芒果布甸上會有小小桂花糕碎
☻刨冰 - 唔差可以自己揀落咩
☻之後送上不知名既蝦 - 味道一般 我唔係好BUY...
☻服務 - 收碟慢左D WOR
以上。