2013-06-19
Foodsautéed mushroom, Hainan chicken & Lamb rack味道ok 但對本人來說味多了少少味晶.. Also碟碟都係細碟頭, 吾太低食..(we ordered Hainan chicken, 椰菜苖 x2, 粉絲, sautéed mushroom, Lamb rack, and rice) (已付圖片) 地方我們因它的卡位而來, 但他比吾到卡位, 給了我們像「員工用饍」區的地方的一張枱。我們要求change table,他們說要等. 等到有卡位之後有人剛到, 12位,佢就說因比吾倒我地. 故我們有如置身「員工用饍」區吃晚飯. (已付圖片)。 Service仕應好粗魯碟碟都是「質」埋唻....上了成枱餸之後仕應又好粗魯地「質」碟雞入來, 我地請佢幫我地叫廚房分2 碟仕應說: 「我比隻碟你,你自己分」我們說枱太細,叫佢麻煩廚房分, 之後佢好嬲咁把雞拿走走了之後我們發現「質」雞途中,仕應已在枱䢍倒寫了汁 (已付圖片)我們向Manager 投訴後,manager 只急忙抹了汁,之後也沒理會我們。好在可在open rice 訴苦情吧!
地方
仕應好粗魯碟碟都是「質」埋唻....
仕應說: 「我比隻碟你,你自己分」
我們說枱太細,叫佢麻煩廚房分, 之後佢好嬲咁把雞拿走