2022-05-29
今日去左新蒲崗食餐勁既😋我地6個大人1個小朋友叫左一個4人餐再加小小野食😋$660 (💎消費卷優惠,要用支付寶/微信支付)是日餐湯(4碗)個湯幾好飲,蕃茄味幾重,材料都比較多芝士蕃茄焗素肉丸蕃茄好酸,唔太喜歡🥲炸雞薯條配蜜糖芥茉醬炸雞有少少辣,小朋友唔啱食,薯條幾好食😋巴馬火腿辣肉腸薄餅呢個佢一嚟到個薄餅就只有啲蕃茄同芝士,之後我哋就問店員係咪你錯咗,原來真係錯咗啊,最後店員拎咗巴馬火腿俾我哋就話補償番。咁我哋就覺得OK,因為應該喺薄餅入面既會仲少啲巴馬火腿🤩煙肉及意大利豬肉腸花椒忌廉汁意粉呢一個嘅意粉係幾好食,不過我唔鍾意入邊有花椒喺度,食到條脷麻痹煙燻雞肉意大利飯綠色嘅飯好得意,飯嘅口感好煙韌,又幾好食喎煙三文魚明太子意粉呢個簡直超正呀,意粉嘅汁都好夠香橙特飲好大杯啊,裏面仲有啲橙仲有啲西柚奇異果🥝百檸梳打外貌已經好靚,仲有好多奇異果喺度,有得飲仲有得食棉花糖鮮奶朱古力🍫朱古力味都幾濃,唔錯唔錯炸意大利大啡菇配黑松露 $68啲菇炸完都好好食,唔會好乾,裏面仲會好有水份,做得好好呢度嘅環境好有少女嘅味道,粉紅色為主,以花為主題,好啱女仔過嚟打卡👍🏻👍🏻👍🏻我既評分(5⭐️為滿分)環境:
今日去左新蒲崗食餐勁既😋
我地6個大人1個小朋友
叫左一個4人餐再加小小野食😋
$660 (💎消費卷優惠,要用支付寶/微信支付)
是日餐湯(4碗)
個湯幾好飲,蕃茄味幾重,材料都比較多
芝士蕃茄焗素肉丸
蕃茄好酸,唔太喜歡🥲
炸雞薯條配蜜糖芥茉醬
炸雞有少少辣,小朋友唔啱食,薯條幾好食😋
巴馬火腿辣肉腸薄餅
咁我哋就覺得OK,因為應該喺薄餅入面既會仲少啲巴馬火腿🤩
煙肉及意大利豬肉腸花椒忌廉汁意粉
煙燻雞肉意大利飯
綠色嘅飯好得意,飯嘅口感好煙韌,又幾好食喎
煙三文魚明太子意粉
呢個簡直超正呀,意粉嘅汁都好夠
香橙特飲
好大杯啊,裏面仲有啲橙仲有啲西柚
奇異果🥝百檸梳打
外貌已經好靚,仲有好多奇異果喺度,有得飲仲有得食
棉花糖鮮奶朱古力🍫
朱古力味都幾濃,唔錯唔錯
炸意大利大啡菇配黑松露 $68
啲菇炸完都好好食,唔會好乾,裏面仲會好有水份,做得好好
我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️