2011-03-19 578 views
想試呢間好耐因為上次買左個菠蘿海鮮炒飯比daddy佢話好足料好夠獲氣份量超大同埋不嬲上街市一向都淨係食強記d小菜未到6pm已經到左 都係岩岩開冇耐哈哈d staff仲ready緊開檔 事關我慣左早食飯haha可能因為仲未到dinnertime廚房唔忙 所以整體都好好味mum發板3個人總共叫左7個餸炸春卷 皮夠薄 夠脆 點埋泰式辣醬 好好味!炸蝦餅 睇返之前食評都話太粉好難食 我都驚驚地 丫 出到黎又好好食wo 唔知係咪真係關早事呢?海鮮冬陰公湯(細) 我就嫌唔夠辣 但daddy食到出晒汗LOL 都好足料 如果用新鮮蝦就更perfect!豬肉生菜包 生菜夠新鮮 略嫌肉碎唔夠辣 好彩我食飯前買左支印尼ABC辣椒醬馬拉盞芥蘭 菜嫩 但冇乜馬拉盞味菠蘿雞翼 雞翼菠蘿都係我至愛 估唔到仲有蕃茄!!!!! 要扣分因為蕃茄唔新鮮強記蠔餅 冇入鏡因為影相時未到 但超正 D蠔好大隻 唔係超厚粉超多油果隻 mum最愛用生菜包住黎食埋單$3xx 抵!!!!!!!!!!一定會再黎
想試呢間好耐

廚房唔忙 所以整體都好好味
mum發板
3個人總共叫左7個餸
炸春卷
皮夠薄 夠脆 點埋泰式辣醬 好好味!
炸蝦餅
海鮮冬陰公湯(細)
豬肉生菜包

馬拉盞芥蘭
菜嫩 但冇乜馬拉盞味
菠蘿雞翼
強記蠔餅

埋單$3xx 抵!!!!!!!!!!
一定會再黎
2011-03-18