2017-06-07 216 views
又係happy family day嘅時候啦, 咁多個燒烤場我始終都係覺得小欖最正 可以燒成日,仲有咁多嘢玩,又坐得舒服環境好, 近海邊 又有海風, 仲可以去冇下蜆添兩點零鐘嚟到仲未算好多人揀咗個好位坐就可以開始燒嘢食啦,位置係隨便你揀㗎, 唔會好似有啲場緊指定你坐邊, 感覺舒服好多門口行入嚟有個小朋友遊戲區, 就算太陽幾世都唔怕, 陰陰涼涼幾舒服。旁邊仲有標機,簡直小朋友同大人都一樣可以玩得好開心大熱天時真係唔好慳,出邊20蚊可以買桶冰,雪住啲飲品, keep住個邊度溫度燒起嘢食熱起上嚟,飲兩啖凍飲舒服好多環境空曠又夠多洗手間,唔使同人哋逼,又要排隊排一大餐, 正 如果有小朋友唔方便就咁差住呢燒,加30蚊仲可以 買個網同埋夾夾, 方便好多。我哋今次有六個人跟咗兩包炭畀我哋。settle down曬所有嘢就可以去攞嘢食啦, 有好多款式畀你食呀, 除咗海鮮基本乜都有曬我哋自己另外加咗45蚊買咗包蜆 ,呢燒下,仲要包埋錫紙同埋調味料供應添準備咗一大堆功夫攞咗自己最鍾意嘅嘢食終於可以燒啦當中我最鍾意食嘅就係豬頸肉墨魚丸 金沙骨同埋豬扒 ,佢哋嘅豬扒係香茅味道㗎 ,好出色, 豬頸肉更加燒完爽脆

旁邊仲有標機,簡直小朋友同大人都一樣可以玩得好開心

環境空曠又夠多洗手間,唔使同人哋逼,又要排隊排一大餐, 正

我哋今次有六個人跟咗兩包炭畀我哋。

準備咗一大堆功夫攞咗自己最鍾意嘅嘢食終於可以燒啦

豬頸肉更加燒完爽脆嘢未。推介

如果燒足一日嘅話啲炭用完仲可以16蚊買一包炭,價錢合理。