2022-07-19 210 views
娘親出街鍾意食西餐,平日晚上六點幾,一行三個大人加bb就嚟到呢度食晚飯。入到去格局真係好迫bb車要接埋泊喺店門外好。兩個大人平排坐都覺得好迫經常會手踭撞手踭。**整體味道可以,不過很鹹**豬手略嫌細分,肉少,如果同輩年紀肯定唔夠食。墨西哥風味雞肉烤餅買相欠奉獻,可取係烤餅有烤過,暖暖地秘製鮮蘑菇辣肉腸薄餅意大利特色辣肉腸薄餅很鹹很鹹很鹹很鹹其實薄餅新鮮焗起辣肉腸都有烤焗香味,再加埋新鮮芝士碎,其實係好味,但真係好咸menu有好多係free refill drinks,但我都係咸道都向店員要咗三次暖水。店員全程冇黑面,店舖明顯侍應人手嚴重不足,但1店員都維持基本禮貌真係唔錯【媽媽視線】有bb櫈,兒童餐具,仲有埋填色紙同蠟筆,應該都要話係bb friendly嘅餐廳,但店舖設計枱同枱嘅距離真係太接近,bb幾乖都好,隔離枱客人坐佢隔離都係會覺得好困擾。

整體味道可以,不過很鹹

豬手略嫌細分,肉少,
如果同輩年紀肯定唔夠食。

墨西哥風味雞肉烤餅
買相欠奉獻,可取係烤餅有烤過,暖暖地

秘製鮮蘑菇辣肉腸薄餅
意大利特色辣肉腸薄餅

很鹹
很鹹很鹹很鹹

menu有好多係free refill drinks,
但我都係咸道都向店員要咗三次暖水。

真係唔錯

【媽媽視線】
但店舖設計枱同枱嘅距離真係太接近,
bb幾乖都好,隔離枱客人坐佢隔離都係會覺得好困擾。