2021-06-02 378 views
今次同朋友黎到沙田,之後經過呢間cafe,而個時有D餓所以就入左黎醫肚。咁我地就叫左煙三文魚薄餅、流心蛋芝士煙肉意大利麵、松露薯條同埋水果茶。個煙三文魚薄餅雖然睇落就一般,但係佢整到個底夠脆夠香口,有D似食緊薯片咁,而加埋三文魚令到成個薄餅昇華左。至於個流心蛋芝士煙肉意大利麵,店員拎黎嘅時候已經聞到好香芝士味,而菇同煙肉嘅份量都比較多,所以落去好香同會覺得有飽肚感。而佢個汁加埋蛋黃令到佢更加香口好味。之後松露薯條炸得好好,一黎唔會太油,二黎又夠脆,一流,又唔會令人覺得好似食左好多油落肚咁。而佢個松露醬都好香好味,配埋薯條簡直冇得頂。另外佢嘅分量都多,抵食。而杯水果茶就都幾好飲,而且有水果嘅味可以沖淡上面D野食嘅濃味,感覺健康D。