2021-09-09
本來想去第二間到食 點知要等40分鐘 跟住就走左過黎食 估唔到有驚喜 會再黎食😍今次淨係叫左5樣野 3樣都係輕食🤣1️⃣ Chop Chop Salad with Beef Tenderloin🥗🥩 $148呢個沙律都正 沙律菜都算新鮮 牛柳超級’霖’ 仲要重牛味 值得一試👌🏼2️⃣Mac ‘N’ Cheese🫕 $48唔算太重芝士味 但都算好食 一上枱熱辣辣 但真係唔好擺到凍 擺到凍真係feel到好油 一個Side黎講 呢個價錢呢個份量好抵👍🏻3️⃣Nachos with Chicken🌮 $118雞肉量唔算多 但Nachos啲芝士好多😍配sour cream+牛油果醬係超夾 呢樣餸都唔好擺到凍 一上枱食埋佢會較好🥰4️⃣Margherita Pizza🍕 $145呢個係全場焦點 個舊Mozzarella Cheese佔超多 Pizza配埋Mozzarella食真係好正 襯Pizza熱辣辣嘅時候切開舊Mozzarella超軟熟 呢樣真係必叫👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻5️⃣Banana Split🍨 $60叫左呢個真係中伏🥱雪糕中間有啲沙沙嘅感覺 成盆野最好食就係香蕉配cream 其他都❌❌總括黎講 熟食係好有水準
今次淨係叫左5樣野 3樣都係輕食🤣
2️⃣Mac ‘N’ Cheese🫕 $48
3️⃣Nachos with Chicken🌮 $118
4️⃣Margherita Pizza🍕 $145
5️⃣Banana Split🍨 $60
總括黎講 熟食係好有水準 真係值得一試 3個人加埋一total $855 係cp值都高 食完超飽 下次會再黎👍🏻