2013-07-29 95 views
是咁的,應承左老板一定要係openrice 讚佢! 所以呢篇食評係四條友一齊打!"是咁的,細佬我聽日生日,有個朋友介紹黎呢間食,本身未試過fusion 菜,所以就一行4人黎試下呢度有幾feel 有幾純"其中一個朋友已經係兩個月內第四次食, 佢訂左7點半台,可能係星期一ge 關係,一黎到就入得,唔洗等位,第一印象唔錯!!!4個人叫左5樣野,頭盤係香芒魚柳沙律fish & mango salad($98),個沙律好大份,d魚好好味,本身我地其中一個好怕腥,但真係1d都5腥,d菜好新鮮!! 呢個堅抵讚!小食叫左炸魷魚圈calamari rings ($65),有2款醬可以選,都炸得幾香脆! 但有個fd 唔太好,話多粉左小小~~叫左另一個小食~串燒,因為又想食豬肉又想食雞肉,店員都好好幫我地做左half half 。佢ge串燒唔係一串串上,而係一個鐵板咁上! 但呢個d雞比較"鞋", 下次可以試另一樣!Main dishes 叫左印度燒雞肉薄餅chicken tikka pizza $98, d芝士真係可以拉出黎!! 熱辣辣勁好食!! 配料充足! 同埋個餅底是脆的!如果食得辣朋友建議食特辣肉腸p
Main dishes 叫左印度燒雞肉薄餅chicken tikka pizza $98, d芝士真係可以拉出黎!! 熱辣辣勁好食!! 配料充足! 同埋個餅底是脆的!如果食得辣朋友建議食特辣肉腸pizza !!
跟住係spinach risotto, 好好味,平時食risotto最驚太creamy,因為會好滯。但今次真係有驚喜,啲雞唔會好'鞋', 配合埋啲波菜啱啱好,食完下次嚟都會再叫
野 飲方面,本來叫左三杯,點知黎錯左一杯,一方面唔知佢邊杯打邊飲,飲落又幾好飲,咁就算啦。但佢地知道自己俾錯野我地~就話要送多杯比我地飲。特別 recommend grape & kiwi smoothie, 真係好味, 抵讚!但有個mango 咩咩咩就太多奶味,同無乜芒果味~~~
臨尾,因為老板知我地個fd生日~又堅係openrice讚佢,所以俾左個surprise!!!!!!無端端勁大聲播生日歌,播完英文仲有唔知咩文!好新年feel xdxd 連生日歌都fusion!!!!!HAHA!仲handmade左個蛋糕俾個朋友~
總結而言,今餐食得好開心,服務一流,食物ok,價錢可以接受,老闆好好人,要特別讚佢!!! 一定會再推介朋友返黎幫襯!!!
P.S. no 10% service charge 但service 都十分好!
2013-07-29
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday