2022-06-29 66 views
店內環境舒服,大量淺色木製設計,師傅態度好nice, 食了lunch set既omakase先來前菜箱,長野蕃茄配麻醬,清甜多汁,之後再食配上咸蛋王醬既香魚,表面帶有道明寺, 糯米粒既感覺。幾香脆!不太腥味。 醃製左既蓮藕,幾清新爽脆,帶非常自然既甜味。之後就壽司出場,較為淡味既墨魚充滿著無限量既彈性,醬汁 on top更突出墨魚鮮。伊佐木少量彈性,清新帶微微魚香!油鯛,質感多一份嫩滑感,略帶微微魚香,仍是淡身魚之一。深海池魚,幾好食,魚既質感相當好,魚味偏前幾款濃,目鯛,食出有微微火灸左既感覺,幾香小肌魚,魚香好濃香,魚肉紮實有質感。銀鱈魚,好有肥美質感,魚油味都幾香,又係彈性魚,好正好嫩滑。香箱蟹,味道突濃!鮮味好突出,蟹肉超多好海膽相當creamy, 油潤感好正,綿綿滑滑!鮮味在口腔持久不散。拖羅蓉,用上紫菜包住,質感綿滑但又脆口,層次感夠豐富!松葉蟹茶碗蒸,表面帶有蟹膏汁,會流落蛋內,味道好鮮,蛋夠滑!還有菇增加質感香味。䔿菜魚湯,夠熱而且味道又帶奶香!個湯好正。

伊佐木少量彈性,清新帶微微魚香!

油鯛,質感多一份嫩滑感,略帶微微魚香,仍是淡身魚之一。
深海池魚,幾好食,魚既質感相當好,魚味偏前幾款濃,
目鯛,食出有微微火灸左既感覺,幾香

小肌魚,魚香好濃香,魚肉紮實有質感。

香箱蟹,味道突濃!鮮味好突出,蟹肉超多好

拖羅蓉,用上紫菜包住,質感綿滑但又脆口,層次感夠豐富!

䔿菜魚湯,夠熱而且味道又帶奶香!個湯好正。