2023-03-24
=========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【龍蝦燴飯🦞🥘】($338)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗一上枱已經聞到淡淡的龍蝦香🦞🦞食落都好有驚喜🤩🤩 蕃茄同龍蝦汁嘅調味恰到好處🍅🦞 龍蝦味好rich之餘蕃茄味亦都唔會話好淡👍🏻👍🏻 再加上個汁亦都好濃稠 🧡🧡 食落去每一啖都可以充分包裹住每粒飯嘅感覺真係好正❣️❣️另外龍蝦食落幾爽口🦞🦞而且份量都算多🤩🤩 配埋個飯一齊食真係好滿足❣️❣️推薦推薦~—————————【熱烤阿拉斯加🏔️🍧】($108)🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑(唔太鍾意莓味嘅嘢~🦊: 🌕🌕🌕🌕🌕賣上嚟講好精緻💖💖 外面層蛋白亦都燒到恰到好處🔥🔥 食落亦都好棉密同幼滑🫧🫧 佢入面其實紅桑子雪芭嚟嘅💗💗食落酸酸地好開胃😍😍甜而不膩之餘都好新鮮~ 成件事感覺唔錯👍🏻👍🏻口感上好有層次🦷🦷 值得一試🤩🤩—————————【菠蘿汁🍍】($40)🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑唔好睇佢細細杯咁但係其實份量都幾算多😂😅佢係比較厚/rich嗰種菠蘿汁嚟嘅🍍🍍 同平時清新嗰種唔同🔄🔄 不過值得一讚嘅係佢用咗新鮮菠蘿嚟整💛💛整體來講都算唔錯~—————————【TROPICAL PUNCH🥭🍊🍍】($58)🐹: 🌕🌕
⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️
【龍蝦燴飯🦞🥘】($338)
🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗
—————————
【熱烤阿拉斯加🏔️🍧】($108)
🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑(唔太鍾意莓味嘅嘢~
🦊: 🌕🌕🌕🌕🌕
—————————
【菠蘿汁🍍】($40)
🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑
—————————
【TROPICAL PUNCH🥭🍊🍍】($58)
🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑
佢入邊有芒果汁🥭、菠蘿汁🍍同橙汁🍊
主要嘅味係來自橙汁嘅🧡🧡 老實講芒果汁就真係唔太飲得出喇👀😂 味道其實同平時啲雜果賓治差唔多🍹🍹 但係果汁比例會高少少 🤏🏻🤏🏻你飲落會feel到濃稠啲嘅~都可以一試🧡💛