(Non-member)
2008-12-18 17 views
第1次黎..第1次食任食泰國菜..好好味呀=P!! 叫GE左鍋顱魚(差唔多台台都有叫呢個GA!!)仲有唔同GE咖哩..叫左黃咖哩同青咖哩..配牛同雞..好好食呀..我留番D汁點其他野食!佢有好多唔同GE沙律..好特別呀...仲有叫左D串燒同真係整得好好味GE燒豬頸肉!!!佢俾左3種醬我地點..有隻係沙嗲..有隻係辣G.E.有隻係甜酸醬(M記果隻)食到要加醬=)!!! 仲試左青口同咖哩蝦..甜甜地GE咖哩..個味好好呀!!真係好抵食...$200都唔洗都可以食咁多野...食到我好飽都仲想再食!!飲品都係任飲!!..有好耐冇飲GE珍多冰同龍眼冰..好開心呀果日加$$有得食刺生..好新鮮呀!! 老闆好好人..SERVICE好好 好滿意的會再去啦!!都未試哂MENU所有野=)!!!
會再去啦!!都未試哂MENU所有野=)!!!
  • 黃咖哩
  • 青咖哩