2019-01-05 386 views
路過好多次都冇入去,以為係食扒的餐廳。前幾日仔細睇左餐牌先知其實係鐵板飯同意粉。於是趁住放假過去試。11點9到餐廳,冇乜人,可以揀返個自己鐘意坐的位置。但坐低便睇到張枱抹得好求其,仲有迹在上面。先到收銀處點餐付款,然後坐低等食。可以加15元轉套餐,有一杯飲料同一份小食。小食可以揀薯蓉、餐湯、沙律。單點一份餐飲則收10元。我哋對d小食都冇乜興趣,所以只是單點餐飲。所有都係鐵板呈上,所以上來時都係熱辣辣,吱吱聲,小朋友們見到特別興奮。珍寶牛肉的調味相對較濃郁,拌飯幾香口。反而我自己個意粉就太干身,不過d海鮮都幾足料。總體而言,鐵板上始終太油,間中食吓就冇所謂。