2020-01-30 742 views
團年飯之夜無咩做,約左朋友出黎食下野,點知好多舖頭都無開門,最後竟然去左食food court,哈哈,ok啦,多選擇,自己揀自己啱食嘅野。七點幾個場已經唔多人,周圍都有枱,買完野求其搵個位等食。我自己就揀左食台灣野,朋友叫左日式西餐,兩份餐只差4蚊,但我個邊多野食啲又送飲品,感覺抵好多。魯肉飯同餐牌都差幾遠,肉碎好少啊,但有其他配菜都夠下飯嘅,飯係珍珠米,軟綿綿好味,但份量少啲唔夠飽。涼拌三小碟有台灣腸,蒜香雲耳,話梅蕃茄仔,不過不失啦,食完都無乜印象。鹽酥雞扒白雪雪咁,炸得香脆嘅,炸粉厚又唔夠鹽,無乜味。飲品要左白桃綠茶,幾香桃味,略甜。套餐價錢60-70蚊左右,屬平價了。其實都ok嘅,food court唔好要求太多啦。
七點幾個場已經唔多人,周圍都有枱,買完野求其搵個位等食。
鹽酥雞扒白雪雪咁,炸得香脆嘅,炸粉厚又唔夠鹽,無乜味。
飲品要左白桃綠茶,幾香桃味,略甜。
套餐價錢60-70蚊左右,屬平價了。

其實都ok嘅,food court唔好要求太多啦。
2020-01-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$62 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year