2015-06-18 794 views
去親新城市food court都係食呢間同埋八爪魚波波嗰間@@其實好抵食, 咁大塊既鰻魚飯都只係$48, 出面起碼過百! 而咁平既價錢我當然唔會期待佢好好食啦, 但鰻魚甜甜地都幾好味, 魚肉亦唔會太淋而且配埋個鰻魚汁送飯都唔錯, 加埋啲蛋絲亦加強左口感。可惜每次食個飯都太爛, 唔似日本啲珍珠米咁好食。$48已經配埋面豉湯, 湯無我想像中咁咸, 而且仲有幾多海帶同豆腐, 都幾足料啊! 另外加$6可配罐裝飲品。每次都要加一塊墨魚餅($10)!!!因為我覺得好好食 墨魚餅煙煙韌韌唔會好油, 唔會話咬落好多粉, 個汁酸酸地唔錯~次次都係食呢兩樣野@@睇黎下次要試下其他! 見佢menu指定既飯/麵再加$15可以再加個迷你飯/麵都好抵, 不過真係要兩個人先食得哂

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)