OFFICE打工仔 最多食一定係自己屋企個愛心飯盒慳得一蚊得一蚊 我相信大部份香港人都明白的但若然無愛心飯又要四處搵食 商場要食平啲我會揀FOOD COURT 因為多選擇可以揀多揀少 唔會比人眼啤啤咁四圍行之後想食啲濕口少少既食物 所以以揀左客前即制的「涮香菜園」四川米線其實都會比佢個色彩鮮豔又多不同食材既外表吸引左一下既真係幾吸睛架!!!午餐有特惠套餐 不過我呢類扮健康人士都係飲杯水算什錦米線 牛蹍 - 入味而且軟身 中間既牛筋位亦都好林好軟 味道剛剛好紅燒腩肉 - 肥肉比例多左少少 雖則話係腩肉 但可以去咁少少肥 肉身比較"鞋"鹵水雞件 - 算入味 雞味唔算特別重 可能係冰鮮雞既問題 肉質唔算嫩不過都唔會太老鮑魚片 - "UN"左少少 同埋有啲乾身 味道一般雞湯米線 - 湯底其實都幾清甜 佢令到整個米線都提昇左唔少 而米線方面粗適中 偏向林身               而且佢幾滑身 容易入口 以呢個價位黎講 其實算係唔錯 而且佢會係你面前即整 (好似食BUFFET咁)感覺係較衛生利落 而量都足夠一個成年人醫肚又唔會過量
OFFICE打工仔 最多食一定係自己屋企個愛心飯盒
慳得一蚊得一蚊 我相信大部份香港人都明白的

但若然無愛心飯又要四處搵食 商場要食平啲
其實都會比佢個色彩鮮豔又多不同食材既外表吸引左一下既
真係幾吸睛架!!!
午餐有特惠套餐 不過我呢類扮健康人士都係飲杯水算
雞湯什錦米線
什錦米線

鮑魚片 - "UN"左少少 同埋有啲乾身 味道一般
               而且佢幾滑身 容易入口

感覺係較衛生利落 而量都足夠一個成年人醫肚又唔會過量
2016-03-18
$43 (Lunch)