(Non-member)
2006-11-30 79 views
我arm arm食完lee間野, 上星期都去過一次.我真係比個侍應激死!我2:38入去食下午茶,食哂飲哂就賣單,我同佢講找少十蚊,佢話冇wor,我話我叫下午茶,佢就問番落單侍應,落單條友唔知有心定冇意,話我唔係叫茶餐,話我入lei果陣仲未有下午茶,我死都話2:38入lei!我覺得咁做生意唔得lo,唔同d客講有下午茶,d客自己叫下午茶佢又照落單,但最後收原價!上次又係咁,野飲加珍珠,講咁大聲都冇加到,都冇心裝在o既!認住果個女侍應,廿一,二歲左右,唔係肥;係大份,'cool牙'o既!冇咩事都唔好叫佢落單,見住佢幫其他人落親都錯!我覺得佢又蠢唔哂lo,有特價餐都唔出聲,總之咩都寫原價!客人追究就係度懶死!我頭先冇佢咁好氣,淨係話左佢一聲:下次做野唔該小心D!
我arm arm食完lee間野, 上星期都去過一次.
我真係比個侍應激死!
我頭先冇佢咁好氣,淨係話左佢一聲:下次做野唔該小心D!