2024-06-02 63 views
在週末中午的九龍城啟德新商場AIRSIDE 5樓的FOODMUSE 中,發現其中一間食店「越男仔 Express」有不少人排隊,餐廳主打越南料理,而且還有個假日套餐Delux Combo好似幾抵食,決定叫了以下2個set:⭐️招牌精裝海南雞黃薑飯:餐牌上寫上這是他們的王牌,果然冇誇張。雞肉連雞皮都好滑,放薑飯亦好香口。⭐️牛豬蕃茄湯檬粉:蕃茄湯底超級濃郁;檬粉亦非常爽滑,加上有(熟牛+烤牛+豬頸肉+豬扒)在內,材料豐富,絕對滿足牛和豬的愛好者。套餐包小食同沙律,可揀無骨鳳爪或手撕雞沙律。另外小食我叫咗越式炸春卷及手撕雞檬紙卷,全部都睇到廚房的職員即叫即整,絕對新鮮!#devietson #越男仔 #越南美食 #越男仔九龍城店 #九龍城美食