2021-05-27
༺ Second Sip by Studio Caffeine ༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 今次嚟到大坑搵間小店Cafe試下啦☕️!牆身以灰白色為主🔘,感覺係屬於比較文青嘅地方🤓,雖然地方唔係好大但環境舒適,啲staff都好親切。 ⊰ Matcha Pancake 抹茶班戟🥞 ⊱同出邊食嘅有啲唔一樣,佢係比較咬口同埋實,要連埋啲雪糕🍦同埋忌廉一齊食口感就會好啲,另外佢仲會有啲紅豆蓉、白玉🍡、水果🥭等等。。。加埋一齊食口感就非常豐富啦🤤。⊰ Matcha latte☕️ ⊱唔太甜🤔,普普通通,但個賣相幾靚👍🏻。∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 餐廳🛎: Second Sip by Studio Caffeine地址📌:大坑書館街23號地舖營業時間⏰ :星期一至四及日 8.00~18.00交通🚗:港鐵天后站B出口,步行約11分鐘∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻
地址📌:大坑書館街23號地舖
營業時間⏰ :星期一至四及日 8.00~18.00