2007-12-15
兩人吃晚餐,朋友叫了個三文魚伴飯,一般o野,可以接受,但唔值個餐要百幾蚊,咁貨色,椰林閣幾十蚊有交易自己叫了個驢魚,成條炸,炸到乾爭爭、硬轟轟,無乜肉食,仲辣辣o地,又無汁,冬天吃吃到口孩脷拙,計埋湯同茶,當晚餐吃吃完實在唔飽,咁又要百幾蚊,唔再講,太差太差!值得一提是他們餐湯只有紅湯,無得揀,仲破格的吃西餐竟連餐包都欠奉(值幾錢),點解佢地覺得對得住客人﹖晚餐餐牌只放o的一般合適午餐的主菜,如炸魚薯條、長通粉,大老,個餐都過百蚊個喎﹖!仲有,佢地好心計計數(好似計加減數都唔識),部份主菜如個招牌炸魚薯條,如散叫加湯及餐茶,佢平過佢個晚餐,但都o係o個d o野!﹖餐茶方面,熱飲個杯特大,但無料到,奶茶得個行貨茶包,浠了了水汪汪,朋友個咖啡雖用個有D勢o既壼上,但無味。服務方面,乏善足陳,o個晚人絕對唔多,都送錯o野,起菜極慢,實在好難幫襯下次!用東亞卡埋單有折
用東亞卡埋單有折