2017-04-29 63 views
星期五晚同同事一齊諗住黎個健康人生 放左工去九龍公園游水 游完水做咩好 梗係搵野食啦咁肚餓🙈 所以就去左佐敦吳松街呢間fushion菜餐廳度食晚飯啦 由於係星期五晚 都等左一陣先有位入面係有幾張4人枱幾張長枱 燈光暗暗地 都幾有格調 入面每枱人都有講有笑 氣氛唔錯被安排坐低之後 有個似印度人樣既哥哥會走黎問下我地之前有無黎過 想食咩之類既野 服務態度都幾好 仲有每枱都有既黑胡椒脆餅配薄荷醬本來想食pizza 但因為太大個驚食唔晒 同埋游完水唔想食到咁heavy 想盡量減少自己既罪惡感🙈 所以首先叫左個沙律Season House Special Salad入面有唔同既沙律菜牛油果烚蛋加蜜糖芥末汁 幾健康😂👏🏼牛油果熟晒 夠creamy 加埋沙律菜同蜜糖芥末汁 甜甜地幾開胃 份量都唔少架尼泊爾餃子一食入口已經問我個朋友 係咪雞肉黎架果然係😂 因爲佢有好明顯既雞肉味再加埋d香料 好香口 好突出雞肉既味道 一隻一隻咁食會令人停唔到口😂 加埋中間既醬 有少少辣 令人想繼續食落去😋羊肉烤餅呢隻係土耳其式既個隻烤餅 會用錫紙卷好切開 方便客人進食😂入面都幾足料 羊肉加菜加醬汁 一口咬落去好享受 d
由於係星期五晚 都等左一陣先有位

仲有每枱都有既黑胡椒脆餅配薄荷醬

Season House Special Salad
入面有唔同既沙律菜牛油果烚蛋加蜜糖芥末汁 幾健康😂👏🏼

尼泊爾餃子
一食入口已經問我個朋友 係咪雞肉黎架

羊肉烤餅
呢隻係土耳其式既個隻烤餅 會用錫紙卷好切開 方便客人進食😂
入面都幾足料 羊肉加菜加醬汁 一口咬落去好享受 d料多到會跌出黎
羊肉既味道好好 一d都唔羶但係又保持到羊既味 個肉質嫰口 唔會un 同埋有d烤過既香味

Mango Lassi
好重既yogurt個陣奶味 加埋芒果 唔酸 好飲