2014-09-22 919 views
同女朋友睇完戲係黃埔搵野食,見到呢間野好似幾得意,西式日式兩者我都鍾意,就黎試下啦!星期日都幾多人,等左20分鐘左右!俾左張4人枱我地2個,好surprised,坐得好舒服!MENU有好多選擇,飲麵西日式多款食物!睇左好耐,終於都揀到啦!要左個好吸引ge西式炸物拼盤西樣野食都好正,樣樣都係熱辣辣,有得點果個沙津醬好好味!薯條好脆口,炸魚唔會太油,雞翼比較細隻,炸魷魚好彈牙,而且每款都俾唔少,正呀!點左個南國海鮮8寸PIZZA!少少辣,但係佢D料好多,而且又係好薄好脆,可以分開4份,其他2,3啖食晒,但係好YUMMY!魷蜆肉墨汁繪飯!雖然會食到個嘴黑晒,但係都值架!用左珍珠米,D飯好黏口,同上邊野食一樣,料絕對唔少,而且口感好好,墨汁令到個飯ge味好豐富叫左2杯凍ge鮮奶抹茶!反而呢個我覺得有D失色,似終呢D野熱先好飲,而且鮮奶味過分濃,冇咩抹茶味,同想像有D出入!不過呢間野D野食堅係好食,都唔算貴!正!
星期日都幾多人,等左20分鐘左右!
俾左張4人枱我地2個,好surprised,坐得好舒服!
MENU有好多選擇,飲麵西日式多款食物!
睇左好耐,終於都揀到啦!
要左個好吸引ge西式炸物拼盤
西樣野食都好正,樣樣都係熱辣辣,有得點果個沙津醬好好味!
點左個南國海鮮8寸PIZZA!
魷蜆肉墨汁繪飯!
雖然會食到個嘴黑晒,但係都值架!
叫左2杯凍ge鮮奶抹茶!
不過呢間野D野食堅係好食,都唔算貴!正!
2014-09-14
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$125 (Dinner)