2023-08-19 175 views
🌟經典蟹肉他他 $148(8.5/10)一嚟都見到個賣相好靚 但係覺得應該都係同平時啲蟹肉差唔多🤣點知食落勁有驚喜😋會話係超級好食嘅fusion菜🥺上面第一層係芒果 每粒芒果都係好甜 好一粒係酸嘅😚中間嗰層就係好厚嘅蟹肉 蟹肉超鮮甜😋而最後嗰層就係牛油果~想講食落去個味道好有層次一開始係甜嘅芒果 之後就食到鹹鹹地又鮮味嘅蟹肉🤣最後又有牛油果中和返 下次一定會再食💕~🌟北海道帶子伴海膽 $228 (8/10)帶子同海膽質素好高😚 個帶子煮到大概五成熟 切入去係半透明~ 帶子本身都已經好鮮甜 上面再加埋海膽 呢個配搭超好食😋~🌟海膽明太子意粉 $188 (8/10)雖然已經食咗海膽 但係見到個意粉好吸引 又忍唔住又叫🤣 明太子同海膽空口食就比較重味🤣 但係撈埋落個意粉度就味道啱啱好☺️ 海膽同明太子再加埋啲忌廉 係超級鹹香🤣🤣🤣 呢個意粉真係冇得輸~
🌟經典蟹肉他他 $148(8.5/10)

🌟北海道帶子伴海膽 $228 (8/10)

🌟海膽明太子意粉 $188 (8/10)