2015-08-24 7980 views
上來之前都做左工課都知Munch的賣相有反咁上下點左個法國田螺酥伴芝士開心果賣相非常討好!就咁睇睇唔出內裡有咩東東, 切開酥皮, 除咗聽到查查聲係鬆脆嘅酥皮外, 仲見到裏面有好多好多田螺肉件碟既啫喱粒係酸酸地, 夠醒胃! 我全部都食晒wa haha另外點左牛扒, 我怕生,但waiter話呢隻牛扒要做4成左右最好食,過咗5成就開始有d鞋, ma ma dei wo~ 咁我就照試下la質地好嫩而且好有牛味! 薯仔波仲好野, 又可愛又好味! 仲叫左個帶子, 意大利銀魚蕃茄醬意大利粉, 意粉的質感很好, 靭中帶勁, 帶子夠鮮, 加上車厘茄及dd辣椒。鮮中帶辣! 本來好想叫dessert, 見到其他枱d dessert 都好靚好想試! 但太飽了就連飲品都不能飲啦! 只好下次la! 下次要帶屋企人黎試下!
上來之前都做左工課都知Munch的賣相有反咁上下
法國田螺酥伴芝士開心果
點左個法國田螺酥伴芝士開心果賣相非常討好!

牛腹扒(8安士)
質地好嫩而且好有牛味! 薯仔波仲好野, 又可愛又好味!
帶子, 意大利銀魚蕃茄醬意大利粉
下次要帶屋企人黎試下!

2015-08-22
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
法國田螺酥伴芝士開心果
牛腹扒(8安士)
帶子, 意大利銀魚蕃茄醬意大利粉