2007-10-09 1 views
我記得e間野以前叫Fuzion Smoothie Cafe, 唔知改左名定點~但係menu一樣~叫左個set $55有珍寶腸+ 檸汁帶子闊麵+ 芒果菠蘿Smooties + 意式焦糖栗子燉蛋再+ $12 要左個香草蒜蓉脆香包珍寶腸★★★★★☆☆☆☆☆普通香草蒜蓉脆香包★★★★★★☆☆☆☆幾好味~如果再多d蒜蓉更加好檸汁帶子闊麵★★★★★★★☆☆☆開頭見到"檸汁", 諗住d味會好怪~ 但係食落發覺好特別~ 幾好味~芒果菠蘿Smooties ★★★★★★★★★☆幾好飲~ 一飲就知係芒果+菠蘿, 唔會好似出面果d飲完都唔知飲左乜~意式焦糖栗子燉蛋★★★★★★★☆☆☆本身唔多鐘意食栗子同凍既燉蛋, 但係焦糖+栗子+燉蛋e個組合唔知點解好match~ 正~

叫左個set $55
再+ $12 要左個香草蒜蓉脆香包