2024-08-21 1508 views
人均消費:$50-100推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️聽講觀塘有間cp值幾高既gelato😍 價錢大約$20一球細 同平時食Haagen-Dazs差唔多錢 咁梗係要試吓啦🥰1)Small Double(可以揀1-2口味)$43 🍦之前睇過抹茶味好出名,有哂濃度可以揀,但今日唔見有,有啲可惜😭。揀之前店員會俾一隻味你試,我就揀左tiramisu,不過食落唔啱所以冇揀到🙂‍↔️。最後我就揀左豆腐紅糖同藍莓乳酪。先講下豆腐紅糖,有一粒粒紅糖係雪糕入面,帶少少豆腐味同甜味,唔會太甜,味道平平淡淡,感覺可以😌。而藍莓乳酪都係有一粒粒藍莓,味道想像得到,同食開嘅藍莓乳酪差唔多。不過相比其他有牌子嘅雪糕,我反而更鐘意佢,食落順滑一啲,奶味足夠,又唔會太甜。同埋價錢真係抵食,我會寧願揀食佢😝*地址:GANTO GELATO (觀塘)觀塘偉業街180號Two Harbour Square地下2號舖
人均消費:$50-100
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1)Small Double(可以揀1-2口味)$43 🍦

*地址:GANTO GELATO (觀塘)
2024-08-21