2018-05-31 1776 views
叫左兩三款一件一啖既前菜,兩個主菜同甜品,唔係太肚餓諗住應該都夠兩個人分第一件好精緻但食完都唔知係咩黎不過又幾好食,第二件好香黑松露味又creamy,都唔錯..到個主菜pork belly,係香脆既配埋d南瓜蓉幾好味但實質只係一件西式既燒肉,份量都好細舊,感覺叫3份就差唔多再試埋個羊肉沙律,個汁有d酸同奇怪,唔係幾岩我口味~  最好食係呢個雪糕甜品,倒上熱朱古力係個朱古力殼上面慢慢溶開,入面係hazelnut脆粒同雪糕味道其實算特別但佢只係包裝到成件事好吸引好精緻令你覺得好特別,但每一碟既份量得半隻手掌甘大,叫3-4款前菜+主菜同甜品女仔都會覺得唔夠食,價錢都算偏貴但感覺用料唔值呢個價錢,黎試一次就夠

再試埋個羊肉沙律,個汁有d酸同奇怪,唔係幾岩我口味~

$600 (Dinner)