2019-03-23 219 views
平日晚上相約好友食飯,girls talk最緊要坐得舒服,唔會限時限刻傾到一半就要埋單,捐窿捐罅去咗舊式商場中嘅cafe7點左右到場剛好剩一張2人檯,仲有近窗吧檯位置,入座後陸續有客人到場就要坐戶外啦~睇返食評推介,大部分都話burger唔錯,不過我哋有麻麻地share包類,所以就叫咗一份炸魚薯條,同埋一份番茄辣肉腸意粉意粉首先上檯,份量適中,辣肉腸都多,但唔知係咪怕茄汁酸落多咗糖,醬汁偏甜同整體上油咗少少之後就到炸魚薯條,份量十足2大塊魚,魚肉都ok但粉漿厚咗啲索多咗油份,薯條夠晒脆食唔停口食物質素算ok唔特別,但價錢合理,環境好適合hea下傾計,整體上感覺良好=)
之後就到炸魚薯條,份量十足2大塊魚,魚肉都ok
但粉漿厚咗啲索多咗油份,薯條夠晒脆食唔停口
炸魚薯條
蕃茄辣肉腸意粉