2016-04-25
Happy Friday,梗係要成班女仔出動去飲野傾計同識下新朋友仔啦!有同事之前黎過呢度話氣氛好好,坐得舒服之餘,野飲選擇亦多,仲有唔少創意美食,所以成班靚女決定今晚黎呢度Girls’ Talk~呢度分為bar area同outdoor area,吸引左附近唔少白領放左工黎chill。望下張drink list,選擇都唔少,有人揀cocktail、有人揀whisky、有人揀啤酒。由於我地食飽飯先過黎坐,所以唔係好肚餓,但都好好奇想知道呢度有咩食,有fd見到個Uni Carbonara Udon即刻雙眼發光,話要叫黎同大家開心share喎!Uni Carbonara Udon即係類似大家成日食到既卡邦尼意粉既整法,但就加入海膽同將意粉改左做烏冬,成件事變得好「日式」。我地將所有食材撈混黎食,d烏冬沾滿海膽、蛋汁同芝士,食落好滑身,海膽好鮮甜,喺酒吧食到呢d fusion創意美食,可以話係好有新鮮感!
呢度分為bar area同outdoor area,吸引左附近唔少白領放左工黎chill。望下張drink list,選擇都唔少,有人揀cocktail、有人揀whisky、有人揀啤酒。 由於我地食飽飯先過黎坐,所以唔係好肚餓,但都好好奇想知道呢度有咩食,有fd見到個Uni Carbonara Udon即刻雙眼發光,話要叫黎同大家開心share喎!