呢間餐廳係非常girly,女生一定要去打下卡餐廳既選擇非常多,我就覺得平日套餐最抵食,因為就算揀左套餐,入面既小食、主菜都仲有排揀千揀萬揀,終於有野食啦,個湯唔錯,雖然話係南瓜湯,但飲落又唔多似呢度既沙律全部都係搵個玻璃樽仔入住,非常慳位!上面既係蟹肉牛油果蘋果青瓜沙律,上面就幾塊切好左既青甜蘋果,仲有好鮮甜既蟹肉,再下面就係牛油果下面係凱薩沙律配漬溏心蛋玻璃杯沙律,果然係切合主題,連隻蛋都girly過人,係粉紅色架呢度連玉子燒都有,我就揀左黑松露味以下仲有堆小食:左上係脆炸虎蝦、炸魷魚圈配紫薯片,蝦夠大夠爽,魷魚都好彈牙左下就係香草白醬焗大蜆薯蓉,芝士味濃,仲有好大既蜆右上係shake shake雙重炸薯條-章魚燒味,呢個真係冇得輸,出面食唔到架,佢仲有好多味揀,下次要黎試埋右下係意式龍蝦海鮮pizza,呢款就正正常常啦左邊係香煎大蝦蒜片辣椒意大利粉,右邊係炸軟殼蟹冬蔭公意大利粉,雖然得半份,但餸既份量同全份差唔多黑魚籽有好多,一𠝹開就有好流心既蛋黃同龍蝦肉流出啦隻雞好淋,食既時候記住同埋d 紅腰豆一齊食呀,個汁隻重點呀估唔到呢度連龍蝦都有得食,原隻龍蝦,燒既時間岩岩好,肉質超彈牙,
呢間餐廳係非常girly,女生一定要去打下卡

呢度既沙律全部都係搵個玻璃樽仔入住,非常慳位!

呢度連玉子燒都有,我就揀左黑松露味
黑松露芝士玉子燒
以下仲有堆小食:
左上係脆炸虎蝦、炸魷魚圈配紫薯片,蝦夠大夠爽,魷魚都好彈牙

左下就係香草白醬焗大蜆薯蓉,芝士味濃,仲有好大既蜆

右下係意式龍蝦海鮮pizza,呢款就正正常常啦
黑魚籽有好多,一𠝹開就有好流心既蛋黃同龍蝦肉流出啦
龍蝦黑魚籽賓尼迪蛋配英式鬆餅
隻雞好淋,食既時候記住同埋d 紅腰豆一齊食呀,個汁隻重點呀
低溫慢煮法國黃油春雞
估唔到呢度連龍蝦都有得食,原隻龍蝦,燒既時間岩岩好,肉質超彈牙,又有好重既龍蝦味
烤蒜蓉牛油龍蝦
最後連飲品都驚喜過人,一黎已經非常震撼
Yellow  bus
Gummy  Grade  Soda
2018-08-31
$250 (Dinner)
黑松露芝士玉子燒
龍蝦黑魚籽賓尼迪蛋配英式鬆餅