2019-08-10 194 views
今次又係介紹係屯門新墟新裝修嘅商場(Go Go Mall) 入面嘅新食肆。今次就係一間以雪糕窩夫做主題嘅餐廳。店舖外觀非常簡潔,得一部點餐機同有咩味可以選擇嘅相。說實話,選擇真係好少平時有選擇困難症嘅人會好開心。但!選擇少唔代表唔好味今次就想同大家講,係意想不到咁好味。今次我係叫咗雲呢拿雪糕加朱古力糖漿。製作過程大約15分鐘,個窩夫底係微暖加脆脆地,就咁食都已經好好味,雪糕加上杏仁粒,一啖食晒雪糕、杏仁粒、窩夫,係超夾。食到中段,又可以試下香蕉加雪糕咁食,都係勁正講到價錢,一客都只係40幾蚊,平時去甜品店都食,無60幾都唔得啦😂所以大家不妨去食完正餐,再去依度試下啊!

平時有選擇困難症嘅人會好開心。但!選擇少唔代表唔好味
今次就想同大家講,係意想不到咁好味。

2019-07-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)