2022-10-24 108 views
有日經過大圍間a1,因為自己本身有張A1 $50券,所以入去睇吓有啲咩買因為諗住冇可能一次過買四五個麵包擺喺屋企,咁就睇吓有冇其他嘢買啦,咁就見到有幾款蛋糕分別都係幾十蚊。其中一款就係比較吸睛嘅,係Godiva蛋糕咁就二話不說補咗40幾蚊去買呢個蛋糕食啦。個蛋糕面頭就有Godiva嘅朱古力,中間就朱古力味蛋糕,最底部呢就會有啲一粒粒堅果🌰食落去嗰個朱古力個味道都幾龍未幾好食不過本身我男朋友就話佢個蛋糕就比較硬,唔夠軟熟挺新啲,我就覺得正正常常呢個價錢都幾合理。不過因為之前我喺新城市嗰間分店見過佢做八折,即係78.4 ,不過就賣晒個蛋糕。我問返個大圍職員點解呢邊冇做特價,佢話間間分行價錢未必一樣,原來價錢未必統一的。
GOVIDA朱古力蛋糕
Godiva朱古力蛋糕
咁就二話不說補咗40幾蚊去買呢個蛋糕食啦。
2022-10-22
$98 (Dinner)
GOVIDA朱古力蛋糕