2019-03-21 144 views
呢間位於荃灣既餐廳裝修好靚多細節, 上碟都好精緻 又好味 值得再去每擡都有一支水同杯可以自己斟 之後有麵包條同法飽 點黑醋同橄欖油 令人驚喜既係餐廳喺呢d 細節位都無疏忽 用料無求其白酒炒蜆 唔錯 幾香有少少酒味 可以再鹹d烤羊架 正,真係好正 好juicy 唔會韌但又好大舊 個人覺得騷味唔算濃 伴碟有露荀 完整焗番茄同蒜頭一定要食呀鵝肝野菌闊意粉 份量足夠 鵝肝份量同野菌相約 兩個主角既味道係忌廉醬裡面都好出 闊意粉煮得剛好泡菜軟殼蟹竹炭漢堡 黑色竹炭飽夾住手掌大細既炸軟殼蟹 可以再炸得脆d 就咁食落有些微油 好在有生菜同番茄中和返 成個漢堡既蟹味有少少淡但都食得出竹炭飽夠鬆軟有牛油香 整體都唔錯覺得個薯條好好食 外脆內軟雖然唔係用黎形容薯條 但呢個情況下絕對適用紐約芝士蛋糕 整個擺設好精緻 旁邊有士多啤梨 cream cheese 味濃, mousse 係鬆軟果種;應該唔係紐約芝士蛋糕既recipe 但都好好食
白酒炒蜆 唔錯 幾香有少少酒味 可以再鹹d
一定要食呀