2021-08-31
今日嚟到呢間叉太朗,之前聽朋友講好好食,所以今次特登茶過嚟呢度試吓✌️✌️✌️✌️✌️✌️你到舖頭其實都好容易認得出,搵咗一陣就搵到,因為鋪面都比較突出,比起隔離嗰啲餐廳商店突出,因為佢用咗比較光嘅顏色,好快就認得出來了👏👏👏👏幫同事叫埋所以叫咗兩個,一個係叉燒飯,另一個係叉燒菜,兩個都會配搭埋一個溫泉蛋♥️♥️♥️超級鍾意食溫泉蛋,啲蛋汁撈埋啲飯度真係會特別香。🤤🤤🤤🤤🤤首先講吓個叉燒飯,叉燒件件都好厚身好大件,所以咬落去好有口感,加埋少少實睇到配搭埋,甜甜地,香香地,加埋啲蛋汁撈埋啲飯度真係超級正♥️♥️♥️叉燒沙律菜,叉燒一樣都係厚身份量都幾多下,加埋沙律菜清清地,我自己覺得包住一齊食個口感好正,因為菜本身清清地加埋叉燒嗰浸甜味,感覺啱啱好中和一啲肥膩嘅感覺,同事又令到菜有陣甜甜嘅香味。當然唔少得個舊蛋,都令到生色不少👍👍👍
超級鍾意食溫泉蛋,啲蛋汁撈埋啲飯度真係會特別香。🤤🤤🤤🤤🤤