2023-02-11 2716 views
食過兩三次,起初以為會好貴,但發現價錢與其他酒店差不多,性價比高。我覺得食自助餐,除咗價錢之外,環境、食物種類、質素、service都好重要。呢度就每樣都做得好好。先講種類,lunch都有生蠔,凍蟹,螺,小龍蝦等凍盤,已經難得。刺身新鮮,大大件。沙律corner有不同芝士選擇,也有不同款式面包。熱盤有燉湯(飲咗三盅),有印度菜corner,喜歡即製芝士米餅,咖喱旦都好味。另外有燒牛肉,原隻燒雞。屋企人就中意即炸天婦羅同即製意粉。當然其他如粉面檔,中式熱盤都滿意,夠熱,加分。而且refill得快,唔會有搶食的情況。甜品都有好多選擇,除咗哈根大師,仲有不同旦糕,中意佢有暖笠笠的車輪餅,唔太甜不過每位只包一杯飲品,如果可以任飲就更加好。但整體已經好好,絕對會encore。

2023-02-11
$450 (Lunch)
  • 燉湯