今晚又同我好姊妹去覓美食啦,最近愛上去M1旗下的餐廳,好有枱格調又有live music又好食的菜餚,令人好滿意今晚我們約了這間在告士打道食這間西餐廳,好方便的位置,在地鐵站出口行5-8分鐘。地方好有型好特別,不同酒類不同風格更有live music....好好聽的英文現場表演,唱得好好聽好有feel餐牌有手工pizza、手工意大利粉、肉類等等,好多選擇!點了1. 魷魚羽衣甘藍柚子鮮橙白腰豆沙律配柑橘汁🦑☘️🍊🥗🥗顏色好吸引、好大份、五顏六色!白腰豆香軟幼滑、羽衣甘藍好有口感好翠綠脆口好有咬口、魷魚鮮甜又爽脆有趙口、番茄仔細細粒又甜甜、醬汁是柑橘汁好野味、酸酸甜甜、清新好2. 香草蒜蓉牛油白菌焗田螺 🐌🐌好香喔!賣相相當吸引!魚魚造型碟好可愛薯蓉好香滑、白菌粒粒好有菇味又多汁入味、上面的田螺有煙韌好軟腍、好喜歡這個牛油蒜蓉味,香濃又野味,推薦這個小食,出色又獨特又美味3. 西班牙辣肉腸茄子🍆半乾車厘茄🍅羅勒番茄汁扭捲粉伴烤海虎大蝦🦐🦐即叫即製,香噴噴喔!扭捲粉好有口感好特別、咬口一流、是新鮮手工製作意粉🍝、羅勒香草配上番茄醬汁,好開胃又野味、不知不覺間食多了、太美味;更有彈牙魷魚、香軟入
格調又有live music又好食的菜餚,令人好滿意

地方好有型好特別,不同酒類不同風格

餐牌有手工pizza、手工意大利粉、肉類等等,好多選擇!

Squids    Borecole  grapefruit  orange  cannelloni  beans salad

顏色好吸引、好大份、五顏六色!

2. 香草蒜蓉牛油白菌焗田螺 🐌🐌
Baked  escargot  on  button  mushroom s  with  garlic  herbs  butter

好香喔!賣相相當吸引!魚魚造型碟好可愛

Escargot

Strozzapreti  with  chorizo

即叫即製,香噴噴喔!

扭捲粉好有口感好特別、咬口一流、是新鮮手工製作意粉🍝、羅勒香草配上番茄醬汁,好開胃又野味、不知不覺間食多了、太美味;更有彈牙魷魚、香軟入味最愛的茄子
Large  Prawn

海虎大蝦真係好好好大隻,好爽甜好野味又彈彈口、肉唔會散、高質素食品!

大大隻、同我的掌頭有得比✊🏻✊🏻✊🏻

5. 飲品 (mocktails)🍹🍸:beat of Candy & music tower

好吸引又靚靚設計,可愛得唔捨得飲咗佢地

Beat  of  candy

真係有糖糖,仲要係熊仔軟糖!這杯飲品是Homemade candy syrup、mango syrup and soda water. 簡簡單單的配搭,已成特色美味飲品!

Music Tower
Music  tower

新鮮菠蘿好甜好新鮮,一層層如層層疊,好好食好冰凍❄️❄️包括了homemade mango syrup、fresh pineapple & pineapple juice、lemon juice and sprite. 這杯好推薦,清新好清甜、新鮮果肉、酸酸甜甜好夾喔

服務好優質,推薦菜色又幫助換碟;坐位舒適又唔會有限時間、有表演欣賞又可以品嚐美食,一流的享受

2018-12-03
Escargot