2013-08-15
從來冇衝動要寫食評,但今次去完Mala呢間餐廳,真係覺得要讚一下黎之前睇到全部都係讚,心諗係咪真係咁勁~到我地去到門口,好nice咁招呼我地入去~~~一坐低已經有幾個剛剛食完既人讚佢地service好好~~似乎真係ok~~~(唔好俾佢呃到,佢哋識講中文)我地一行四人,坐低時叫左兩杯hoegaarden~佢地用雪凍左既杯黎裝啤酒比我地,幾細心我地揀左以下食物 仲有店員推介四季pizza,下次試食到最後,店員都黎問滿唔滿意,我地都好enjoy~一路service都好好,又nice,又同我地傾下計~因為知道每人食夠200蚊有85折,但我地已經食到好飽都唔夠~(其實佢o個度係免加一,價錢都十分合理)見佢咁nice多口問句生日有冇優惠,因為今日係男朋友正日生日~~佢話你等等下~~~隔左一陣竟然突然好大聲播生日歌佢地再拎左Icecream+brownie出黎比我地做birthday cake,仲要寫埋名~~真係超surprise~~其實未有呢個surprise之前已經講定呢間餐廳有下次,而家更加覺得係值得~(不過可能因為今日打風,少d人食,佢地先多d時間,希望唔係做壞規距)
黎之前睇到全部都係讚,心諗係咪真係咁勁~
到我地去到門口,好nice咁招呼我地入去~~~
(唔好俾佢呃到,佢哋識講中文)
我地一行四人,坐低時叫左兩杯hoegaarden~
佢地用雪凍左既杯黎裝啤酒比我地,幾細心
我地揀左以下食物
一路service都好好,又nice,又同我地傾下計~
(其實佢o個度係免加一,價錢都十分合理)
佢話你等等下~~~
隔左一陣竟然突然好大聲播生日歌
Other Info. :
店員話...記得book位先去=v=~