2013-09-24
今日放假同小朋友行CWB果陣,突然呀B俾呢間紅色既FIAT CAFE吸引左,反正未諗到食咩,呢間餐廳裝修又幾吸引,就試下呢間啦。一入到去,可能仲早,暫時得幾台客人。呀B一上到2樓,即刻雙眼發光!!因為見到佢最中意既車車!講真,作為一個大人,我都覺得呢間餐廳好正!一上樓梯就俾架紅色既車吸引住!而且店內的裝修同擺設都冇得彈!雖然未食野,印象分都升升升。幫呀B order左個兒童餐,香濃芝士手搓粉+蘋果汁,仲有一份佢最中意既炸薯條。份量同價錢都OK,我就覺得味道就真系芝士有芝士味,薯條有薯條味。但呀B就.....應該覺得佢架車最好味啦,不停走左去。自己就order左個火腿芝士番茄三文治同烤魷魚配檸檬橄欖汁。好欣賞個魷魚既味道,鮮甜爽口,不會太難咬,配埋個汁,好開胃。三文治就OK,不過不失,包的口感唔差。甜品就試了焦糖燉蛋,好濃的cream味,質感超滑!!值得推介。總括來講,呢次系一次賞心悅目的體驗。員工的服務態度和細心也值得嘉許!!
反正未諗到食咩,呢間餐廳裝修又幾吸引,就試下呢間啦。
一入到去,可能仲早,暫時得幾台客人。
呀B一上到2樓,即刻雙眼發光!!因為見到佢最中意既車車!
講真,作為一個大人,我都覺得呢間餐廳好正!
雖然未食野,印象分都升升升。 幫呀B order左個兒童餐,香濃芝士手搓粉+蘋果汁,仲有一份佢最中意既炸薯條。
但呀B就.....應該覺得佢架車最好味啦,不停走左去。 自己就order左個火腿芝士番茄三文治同烤魷魚配檸檬橄欖汁。
三文治就OK,不過不失,包的口感唔差。 甜品就試了焦糖燉蛋,好濃的cream味,質感超滑!!值得推介。 總括來講,呢次系一次賞心悅目的體驗。員工的服務態度和細心也值得嘉許!!