2008-02-04 16 views
次次來紅磡都要食貴記。舖頭超舊式(亦係殘舊又dirty), 家庭式作業, 所以伙計亦無咩禮貌, 介意o既朋友就唔使來!次次都要食擔擔麵走辣(加左價到$11), 貪佢麵條有咬口, 似係自己搓; 而湯就好勁花生醬, chi住d麵條, 再加上好脆o既「炸菜」, 真係好滋味! 但今次令我好失望, 湯好稀; 麵好稔, 全因又餓又凍先會食晒佢!再來煎鍋貼($3), 都同以前差得遠。豬肉貴左, size細左無所謂, 但個皮唔知未煎熟定咩, 又實又好勁麵粉味。唉! 可以blacklist貴記。Btw, 佢新請o既伙計好鬼惡死, o係度渴d阿婆!
Btw, 佢新請o既伙計好鬼惡死, o係度渴d阿婆!