2020-10-14 1158 views
每次經過都冇留意入邊,今次入嚟試吓。佢個格局好舒服真係好似去咗外國嘅餐廳咁,坐喺門口側邊同喺門口望入去嘅感覺爭好遠。係一間幾chill幾舒服同有feel嘅餐廳。叫咗一份Carbonara,一個腸,一份Burrata Salad。先講咗佢個沙律,芝士好濃味但係嫌佢唔夠多水份。平時食開呢隻芝士佢都好水好creamy,佢呢間就口感真係唔算好好。之後到個卡邦尼意粉,超creamy超好香好濃好夠味,好多時喺出邊食個意粉都唔係話真係好厚嘅汁,但呢一間個汁好龍好夠味,算係我食過咁多間Carbonara 之中數一數二水準。最後多個腸,個肉腸要配薯蓉食,如果唔係會偏鹹。下面個薯蓉真係好出色,佢好滑好正!真係好好食!整體來講呢間餐廳係好值得試,食咗三樣嘢都好好食!
每次經過都冇留意入邊,今次入嚟試吓。

整體來講呢間餐廳係好值得試,食咗三樣嘢都好好食!
Carbonara
Burrata