2017-05-10
名字感覺是健康的意思😂因為Green Monday 所以吸引左我去食叫了一個晚餐set 包括主菜+餐湯/沙律+野飲餐湯係蘑菇忌廉湯蘑菇好足料幾creamy 蒜蓉吐司再脆d會好d日式燒牛肉牛油果沙律$72健康的感覺 用料新鮮 牛味重 唔會太乾身又唔會太煙銀 可能因為住得健康所以牛肉都冇太多調味料唔係好似西餐牛扒咁最吸引我到來既係 雞翼五重奏$58呢個價錢可以係餐廳食到10隻雞翼真係超值!!都幾特別分別有五個味道 (柚子蜜味,桂花蜜味.蜜糖,韓式辣味,蒜香)而我比較鍾意係柚子同蜜糖味覺得呢度嘅甜品特別同真係幾出色賣相同味道真係幾好朱古力軟心曲奇伴雪糕三文治$46朱古力軟心曲奇有d似Brownie 朱古力味重裏面有朱古力碎碎 配上雲呢拿雪糕同粟米片又有另一個口感玫瑰奶凍$42上面係士多啤梨雪糕 奶凍好滑而且真係有淡淡的玫瑰香野飲叫咗熱嘅珍珠奶茶 順便一提呢度嘅員工好熱情 會好細心啲甜品幾時上同上甜品之前幫我地換一套餐具 而且呢度唔使加一( 唔知遲啲會唔會要加) 性價比唔錯 ~
因為Green Monday 所以吸引左我去食
叫了一個晚餐set 包括主菜+餐湯/沙律+野飲
餐湯係蘑菇忌廉湯
蘑菇好足料幾creamy 蒜蓉吐司再脆d會好d
日式燒牛肉牛油果沙律$72
唔係好似西餐牛扒咁
最吸引我到來既係 雞翼五重奏$58
呢個價錢可以係餐廳食到10隻雞翼真係超值!!
都幾特別分別有五個味道 (柚子蜜味,桂花蜜味.
蜜糖,韓式辣味,蒜香)而我比較鍾意係柚子同蜜糖味
覺得呢度嘅 甜品特別同真係幾出色
賣相同味道真係幾好